Onze website heeft een nieuwe verpakking

Zoals je kunt zien is onze website vernieuwd. De oude site was door het kleine lettertype niet echt leesbaar en geheel ongeschikt voor mensen met een wat minder gezichtsvermogen. Verder was de oude website niet geoptimaliseerd voor mobiel gebruik, niet responsive zoals dat zo mooi heet.

Onze hostingpartij van Markxman heeft er weer wat uurtjes liefde in gestoken en zodoende zijn we nu wèl leesbaar voor iedereen en lukt dat wèl op je desktop, je tablet en op je mobiele telefoon.

Veiligheid en je bestaande account

Als je geregistreerd was in onze oude winkel, dan zijn je gegevens ook hier overgenomen. De wachtwoorden konden helaas niet worden overgenomen, omdat die versleuteld zijn.

Om je bestaande account te heractiveren kies je voor je de optie ‘Wachtwoord vergeten‘. Via de mail ontvang je dan een nieuw wachtwoord, wat je vervolgens weer kunt aanpassen.

De nieuwe website is nu extra veilig omdat we eindelijk voorzien zijn van een certificaat, waardoor je gegevens via een beveiligde verbinding worden verstuurd.

De werking van de site zal hier en daar wat anders zijn dan je gewend was, maar gelukkig blijven onze producten net zo lekker!

Wij wensen je veel plezier in onze nieuwe webwinkel.