Voorverkoop Novello 2018

De nieuwe Novello komt eraan!!!
In de afgelopen jaren heeft deze Novello van Cavit elk jaar de allerhoogste premies behaald bij de “Banco d’Assagio dei Vini d’Italia di Torgiano, de belangrijkste proeverij in Italië.

Een tweetal druivenrassen vormen de basis van deze top Novello, te weten: Teroldego en Schiava. Dit zijn typische druiven uit de streek Trentino. Teroldego komt voornamelijk uit de lage streek rondom de stadjes Mezzolombardo en San Michèle d’Adige, terwijl de Schiava uit de heuvels van Rovere della Luna komen. De druiven, gezond en rijp, worden in Roestvrijstalen tanks opgeslagen voor de fermentatie. Na enkele dagen worden de druiven geperst en de most fermenteert men op de gecontroleerde temperatuur. Hierna volgt de zuivering, een korte rustpauze en de botteling. De kleur is licht robijn met wat paarse flonkeringen. De geur is volrijp, frisse bloemen. De smaak fruitig, sappig en zacht.
Fiori d’Inverno, de naam zegt het al; Bloemen in de winter. Resultaat van werk in voorafgaande seizoenen. Een nieuwe wijn die aangeeft dat er weer een nieuw wijnjaar is aangebroken. Fiori d’Inverno Vino: Novello om elk jaar weer opnieuw kennis mee te maken.

De Novello kost per fles €8,25 

We hebben maar een beperkt aantal flessen voor dit jaar dus wees er snel bij!!! 

·Bij   6 flessen          € 7,95 per fles.
·Bij 12 Flessen         € 7,75 per fles.
·Bij 24 Flessen         € 7,45 per fles.
·Bij 36 Flessen         € 6,95 per fles.
Bij 48 Flessen         € 6,65 per fles.
Bij 60 Flessen         € 6,45 per fles.
Bij 120 Flessen       € 6,20 per flesOverleg met uw vrienden of buren voor een gezamenlijke inkoop!!!O   Hierbij bestel ik ___ flessen Novello Cavit  2018
       
O   Bezorgen vanaf 12 flessen is mogelijk.
      Bezorgafspraak:    anno@dekaaswaag.nl
Naam:
Adres:
Tel:
E-mail:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *