Verzending & retouren

Dekaaswaag.nl stelt alles in het werk om jouw bestelling veilig, snel en heelhuids thuis te bezorgen.

Betaalmogelijkheden
Je kunt met IDeal betalen via je eigen bank. Dat is wel zo vertrouwd. Of je gebruikt één van de andere aangeboden mogelijkheden zoals Credit Card. Na betaling keer je terug op dekaaswaag.nl. Je kunt ook geld overboeken. Een andere mogelijkheid is om je bestelling online te plaatsen en deze te komen afhalen in onze winkel. Je betaalt dan gewoon bij afhalen.
Levering & levertijd
Wij leveren binnen 5 werkdagen door heel Nederland. De bezorging van onze produkten vindt plaats via DPD. Wij verpakken je wijn in speciale dozen, waardoor breuk uitgesloten is. En mocht er toch een fles kapot gaan onderweg, dan krijg je van ons uiteraard een nieuwe! Bij een bestelling van meer dan € 75,00 betaal je geen bezorgkosten, onder dit bedrag brengen wij € 6,75 in rekening. Mocht de levertijd onverwachts meer tijd in beslag nemen, dan nemen wij via de mail contact met je op.
Retourneren
Niet goed, geld terug. Ongeopende flessen kunnen altijd worden teruggestuurd. Je krijgt je geld uiteraard terug. De eventuele verzendkosten zijn wel voor rekening van de afzender. Verpak de flessen a.u.b. zorgvuldig of stuur ze terug in de originele verzenddoos. De wijn kan ook worden afgegeven in overleg. Retourneren kan binnen 8 dagen na aankoop.
Klachten
Heb je een klacht over dekaaswaag.nl? Laat het ons a.u.b. weten via info@dekaaswaag.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!