Beschrijving
Voor al uw cateringklussen groot en klein moet u bij De Kaaswaag zijn.
De Kaaswaag werkt samen met restaurant ‘De Gaffel’ uit Valte.
Door deze samenwerking kunnen we elke catering klus klaren.
. Bufetten warm en koud
. Tapas
. Kaasplateau’s
. Vleesplateau’s
. Salades
. Wijn
. Noten / Olijven
. Personeel ( bediening )
Hebt u binnenkort ook iets te vieren? Wij maken er iets lekkers van!!
Voor meer info kijk op www.dekaaswaag.nl
Interesse!! mail naar info@dekaaswaag.nl
Wij vullen de catering precies naar uw wensen in!!!
Een buffet kunnen wij maken vanaf €10,- per persoon (vanaf 30 personen) afhankelijk van het soort buffet.
Voorbeeld hoe een buffet eruit kan gaan zien:
Bij binnenkomst iedereen hartelijk ontvangen met een glas champagne met daarbij een ‘Geay oester’ of een Siciliaans koekje gemaakt van amandelmeel.
Bij de borrel tapas hapjes met o.a. canape’s van zalm en paling, Gevulde wraps met sobrasada (Pittige Spaanse filet) met manchego kaas en pepesan (gekruide makreel).
Als bijlages 3 diverse tapenades met stokbrood en blokjes kaas.
Het hoofdgerecht in buffetvorm uitgestald. Op het buffet ligt een salade caprese, Cacina de Leon met manchego kaas, verse tonijnsalade, vegetarische pastasalade,
huisgemaakte forelsalade, Gazpacho van tomaat en courgette, varkenskoontjes van het iberico varken in een rozemarijn jus en een saté van kippendij met satésaus gemaakt
van vers gebrande pinda’s.
De warme gerechten, namelijk de varkenskoontjes en de kippendij komen van restaurant ‘De Gaffel’ uit Valte.
Dit zag er als volgt uit:
Als ‘grand dessert’ een proeverij van Italiaans gebak en 2 kaasplateaus. Het kleinere kaasplateau bestond uit alleen lokale kazen.