Winkel
Resultaat 273–288 van de 409 resultaten wordt getoond
-

Maallust Vienna (5,0%) – De Vagebond
3,25 Toevoegen aan winkelwagen -

Maallust Weizen (5,0%) – De Kolonist
3,25 Toevoegen aan winkelwagen -

Macademia gezouten
4,10/per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -

Macademia mix
2,75/per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -

Macademia ongezouten
4,10/per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -

Mandarino Verde (groene mandarijn)
2,45 Toevoegen aan winkelwagen -

Mascarpone 250 g
4,30 Toevoegen aan winkelwagen -

Mascarpone 500 g
7,85 Toevoegen aan winkelwagen -

Mekkerstee – belegen
12,40/500 kg Toevoegen aan winkelwagen -

Mekkerstee – jong belegen
11,96/500 kg Toevoegen aan winkelwagen -

Morbier au lait cru
2,89/100gr Toevoegen aan winkelwagen -

Morgon P’tit MAX 2018
39,95 Lees verder -

Mozzarella di Bufala 125 gr.
3,75/Per stuk Toevoegen aan winkelwagen -

Munster au lait cru
3,10/100g Toevoegen aan winkelwagenMunster, ook wel bekend als Munster Géromé, is een zachtgewassen korst gemaakt van melk geproduceerd door koeien in de regio’s tussen de Elzas, Lotharingen en de Franche-Comté in Frankrijk. De naam Munster is afgeleid van het stadje Munster waar de Vosgische abdijen en kloosters deze kaas sinds de middeleeuwen maakten. Traditionele Munster wordt beschermd door een Appellation d’Origine Contrôlée (AOC), die vereist dat de kaas wordt gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. De zachte en romige kaas komt ook op smaak met komijn en smaakt het best wanneer het wordt vergezeld door een goed bier. Net als bij gewassen korstjes met schil, heeft Munster een rode coating op de korst die enigszins vochtig is door herhaalde wasbeurten. Anders dan het beschermen van de kaas, is de korst ook verantwoordelijk voor een sterk, doordringend aroma en een pittige smaak.
De beste Munster-kazen worden geproduceerd in de zomer en de herfst wanneer de koeien grazen op de ‘hoge stoppels’ van de Vogezen. Deze kaas heeft een zeer hoog vetgehalte van 45-50%
-

Mürgu
5,90/100g Lees verderDeze kaas is gemaakt op een unieke manier. Er is geen kaas dat langer duurt om te produceren dan de mürgu . Na het produceren duurt het nog ongeveer 3 tot 4 weken tot de kaas zijn bijzondere vorm gekregen heeft. De naam mürgu wordt ook wel door de Bernese bevolking achterkant van het brood genoemd.
Het kan zijn dat naarmate de kaas ouder wordt de blauw aderen in de kaas minder zichtbaar worden. Wanneer je deze kaas opensnijd en laat rusten voor een paar minuten zul je zien dat de blauwe aderen weer zichtbaar worden op de kaas. Zeer verrassende kaas komt uit het Emmenthaler dal.
-

Muscaris
16,95/Per fles Toevoegen aan winkelwagen