C. da Silva Dalva
C. Da Silva (Vinhos) SA is een traditioneel porthuis. Opgericht in 1862, ontstond huidige naam in de eerste decennia van de twintigste eeuw toen de heer Clemente da Silva het bedrijf verkreeg door een huwelijk. In het begin heeft Da Silva, om exportmarkten te ontwikkelen, zijn eerst stappen richting Brazilië en Noord-Amerika gezet, maar andere markten volgden al snel en DALVA is nu ook aanwezig in Europa en Azië.
Da Silva heeft de missie om port met hoge kwaliteitsnormen te produceren die aan de wensen van alle consumenten voldoet.
C. da Silva Caves de Vinho do Porto (C. da Silva Port Wine Cellars) staat bekend om zijn mooie en exclusieve “Colheitas”, zoals bijvoorbeeld de Golden Whites van 1952,1963 en 1971.
Toont alle 3 resultaten
-
Dalva Colheita port vintage 1966
Dalva Colheita Port 1966 is een zeer volwassen Colheita Port, die wordt geproduceerd door het bedrijf Dalva Ports, dat werd opgericht in
-
Dalva colheita port vintage 1977
Portugal – Douro – Colheita Port.
Port wijn gevinifieerd uit een enkel jaar (Harvest).
In plaats van een gemiddelde vermelding van leeftijd als een Tawny (10, 20, 30, 40 …) het oogstjaar wordt altijd vermeld op het etiket. Desalniettemin moet niet worden verward met Vintage Port. Zodra de oogst een minimum van zeven jaar moet wachten in eiken vaten (waar de complexiteit, verfijnde smaken en aroma’s, zoals een oudere gewas, de plantaardige een zeldzame “Golden White” uit 1952, gebotteld in 2009 (57 jaar in Franse eiken vaten). Als ze ouder worden, krijgen ze een duidelijke en aangename boeket van toast, hout, noten en specerijen. -
Dalva port Colheita vintage 1975
Portugal – Douro – Colheita Port.
Port wijn gevinifieerd uit een enkel jaar (Harvest).
In plaats van een gemiddelde vermelding van leeftijd als een Tawny (10, 20, 30, 40 …) het oogstjaar wordt altijd vermeld op het etiket. Desalniettemin moet niet worden verward met Vintage Port. Zodra de oogst een minimum van zeven jaar moet wachten in eiken vaten (waar de complexiteit, verfijnde smaken en aroma’s, zoals een oudere gewas, de plantaardige een zeldzame “Golden White” uit 1952, gebotteld in 2009 (57 jaar in Franse eiken vaten). Als ze ouder worden, krijgen ze een duidelijke en aangename boeket van toast, hout, noten en specerijen.