Winkel
Resultaat 145–160 van de 406 resultaten wordt getoondGesorteerd op populariteit
-

Gustave Lorentz – Pinot Blanc Réserve magnum
39,95 Toevoegen aan winkelwagen -

Coca-Cola
2,25 Toevoegen aan winkelwagen -

Saltufo
5,95/per stuk Toevoegen aan winkelwagen -

Italiaanse salami met Barolo wijn
7,95/per stuk Toevoegen aan winkelwagen -

Broodje ham
Prijsklasse: 4,25 tot 5,20 Opties selecteren Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina -

Jamon Iberico
8,50/100gr Toevoegen aan winkelwagen -

Domaine des Diables Bonbon Rosé
20,95 Toevoegen aan winkelwagen -

François Chidaine Sauvignon Touraine
19,95 Toevoegen aan winkelwagen -

Goudse kaas jong belegen D.O.C.
6,46/500 gram Toevoegen aan winkelwagen -

Epoisses
10,95 Toevoegen aan winkelwagenEpoisses de Bourgogne is een zachte koemelkkaas geproduceerd door Jacques Hennart in het dorp Époisses, Frankrijk. Meestal genoemd als Epoisses, heeft de kaas romige, taaie en stevige textuur. Met een kenmerkende zachte rood-oranje kleur, wordt het gecategoriseerd als een smear-gerijpte kaas gewassen in Marc de Bourgogne. Het duurt ten minste 6 weken om volledig te rijpen.
Ondanks zijn scherpe geur, heeft de kaas een pittige, zoete en zoute smaak. Het gaat goed met trappistenbier en Sauternes.
-

Munster au lait cru
3,10/100g Toevoegen aan winkelwagenMunster, ook wel bekend als Munster Géromé, is een zachtgewassen korst gemaakt van melk geproduceerd door koeien in de regio’s tussen de Elzas, Lotharingen en de Franche-Comté in Frankrijk. De naam Munster is afgeleid van het stadje Munster waar de Vosgische abdijen en kloosters deze kaas sinds de middeleeuwen maakten. Traditionele Munster wordt beschermd door een Appellation d’Origine Contrôlée (AOC), die vereist dat de kaas wordt gemaakt van ongepasteuriseerde koemelk. De zachte en romige kaas komt ook op smaak met komijn en smaakt het best wanneer het wordt vergezeld door een goed bier. Net als bij gewassen korstjes met schil, heeft Munster een rode coating op de korst die enigszins vochtig is door herhaalde wasbeurten. Anders dan het beschermen van de kaas, is de korst ook verantwoordelijk voor een sterk, doordringend aroma en een pittige smaak.
De beste Munster-kazen worden geproduceerd in de zomer en de herfst wanneer de koeien grazen op de ‘hoge stoppels’ van de Vogezen. Deze kaas heeft een zeer hoog vetgehalte van 45-50%
-

Italiaanse salami met parmezaanse kaas
8,95/per stuk Toevoegen aan winkelwagen -

Italiaanse salami Crudo di Langa
6,95/per stuk Toevoegen aan winkelwagen -

Quinta Do Vallado Adelaide Vintage Port 2009
69,95 Toevoegen aan winkelwagen -

Gorgonzola Picante
3,25/100 kg Toevoegen aan winkelwagen -

Zwitserse raclette kaas
2,95/100gr Toevoegen aan winkelwagenZwitserse raclette kaas uit Zwitserland gemaakt van rauwe melk.