Zwitserland
Toont alle 11 resultaten
-

Aarewasser
2,98/100g Toevoegen aan winkelwagen -

Abe Rot
4,18/100 g Lees verderDeze kaas wordt gemaakt op een berg dichtbij Gstaad. Het is een rauwe melkse kaas die 12 weken gerijpt is. Na deze 12 weken krijg je een mooie romige kaas met een rijke smaak van o.a. appel en geroosterde hazelnoot.
-

Appenzeller
3,25/Per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -

Blau’s Hirni (blauwe hersenen):
8,25 Lees verder -

Gruyere
2,98/per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -

Kaltbach Gruyere
4,45 Toevoegen aan winkelwagen -

L’Etivaz (Grand Cru v/d Gruyere)
3,95 Toevoegen aan winkelwagen -

La Sanglée
9,25 Lees verderLa Sanglée
-

Mürgu
5,90/100g Lees verderDeze kaas is gemaakt op een unieke manier. Er is geen kaas dat langer duurt om te produceren dan de mürgu . Na het produceren duurt het nog ongeveer 3 tot 4 weken tot de kaas zijn bijzondere vorm gekregen heeft. De naam mürgu wordt ook wel door de Bernese bevolking achterkant van het brood genoemd.
Het kan zijn dat naarmate de kaas ouder wordt de blauw aderen in de kaas minder zichtbaar worden. Wanneer je deze kaas opensnijd en laat rusten voor een paar minuten zul je zien dat de blauwe aderen weer zichtbaar worden op de kaas. Zeer verrassende kaas komt uit het Emmenthaler dal.
-

Tete des Moine
3,87/per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -

Zwitserse Emmentaler
3,10/100g Toevoegen aan winkelwagenmild emmental het is geschiedenis, het is traditie de rijping van emmental is gebleven hetzelfde sinds 1896 toen ons geweldig, geweldig grootvader begon met het produceren van deze wereld beroemde Zwitserse kaas in de bergen van de emmental karakter tijdens rijping het karakter van emmental verandert voortdurend. na 4 maanden de grote wielen hebben een stevige en soepele textuur, met een subtiel melkachtige en boterachtige smaak seizoensgebondenheid van november tot april is emmental bijna wit door hooivoer van het vee, maar het voeren van grasland levert een soepele, lichtgele zomerkaas m