Zwitserland
-
Schabziger 6 stuks
44,95/Per stuk Lees verder -
Aarewasser
2,98/100g Toevoegen aan winkelwagen -
Gruyere
2,98/per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -
Zwitserse Emmentaler
mild emmental het is geschiedenis, het is traditie de rijping van emmental is gebleven hetzelfde sinds 1896 toen ons geweldig, geweldig grootvader begon met het produceren van deze wereld beroemde Zwitserse kaas in de bergen van de emmental karakter tijdens rijping het karakter van emmental verandert voortdurend. na 4 maanden de grote wielen hebben een stevige en soepele textuur, met een subtiel melkachtige en boterachtige smaak seizoensgebondenheid van november tot april is emmental bijna wit door hooivoer van het vee, maar het voeren van grasland levert een soepele, lichtgele zomerkaas m
-
Kaltbach Gruyere
4,45 Toevoegen aan winkelwagen -
Appenzeller
3,25/Per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -
Abe Rot
Deze kaas wordt gemaakt op een berg dichtbij Gstaad. Het is een rauwe melkse kaas die 12 weken gerijpt is. Na deze 12 weken krijg je een mooie romige kaas met een rijke smaak van o.a. appel en geroosterde hazelnoot.
-
Tete des Moine
3,87/per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -
Mürgu
Deze kaas is gemaakt op een unieke manier. Er is geen kaas dat langer duurt om te produceren dan de mürgu . Na het produceren duurt het nog ongeveer 3 tot 4 weken tot de kaas zijn bijzondere vorm gekregen heeft. De naam mürgu wordt ook wel door de Bernese bevolking achterkant van het brood genoemd.
Het kan zijn dat naarmate de kaas ouder wordt de blauw aderen in de kaas minder zichtbaar worden. Wanneer je deze kaas opensnijd en laat rusten voor een paar minuten zul je zien dat de blauwe aderen weer zichtbaar worden op de kaas. Zeer verrassende kaas komt uit het Emmenthaler dal.
-
Alpziller
3,10/100gr Toevoegen aan winkelwagen -
L’Etivaz (Grand Cru v/d Gruyere)
3,95 Toevoegen aan winkelwagen -
La Sanglée
La Sanglée
-
Francine die Rundi
Een mooi zachte frisse witschimmelkaas uit de buurt van Bern in Zwitserland.
-
Le bele das blocken
Deze kaas ‘le bele das blocken’ importeren we rechtstreeks van Jumi uit het Emmentaler dal. Deze kaas is gemaakt van 100% rauwe schapenmelk en rijpt 4 maanden in het Emmentaler gebergte. Deze kaas is een must voor de echte blauwschimmel-kaasliefhebbers, omdat de blauwe vorm volledig harmonieert met de romige schapenmelk.
-
Appenberger
Appenberger dankt zijn smaak aan de regionale flora van de Appenberg. probeer het gesmolten of met mooi gerijpte tomaten. Rijping vindt plaats in een grot in de kant van de berg, en staat open voor bezoekers het hele jaar door – kom en Bezoek ons! karakter zijdezachte textuur, melkachtig en romig met smaken van verse boter en zure room
-
Blau’s Hirni (blauwe hersenen):
8,25 Lees verder