Winkel
Resultaat 769–784 van de 830 resultaten wordt getoond
-
Tenuta Sant’Antonio Soave Superiore Monte Ceriani
15,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Testun Occelli di Pecora
4,70 Lees meer -
Tete des Moine
3,68/per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -
Ticket masterclass 29 juni 2023
30,00 Toevoegen aan winkelwagen -
Ticket Masterclass Bairrada 3 juli 2024
15,00 Lees meer -
Ticket masterclass Oostenrijkse wijnen
17,50/Per stuk Lees meer -
Ticket masterclass Quinta Santa Eufemia
22,50 Lees meer -
Toma Blu alle Erbe
Blauwschimmelkaas gemaakt van gepasteuriseerde koemelk. Drie maanden gerijpt en vervolgens geaffineerd in een barrique met lokale aromatische kruiden.
-
Tomme au Marc de Raisin
3,59 Toevoegen aan winkelwagen -
Tomme d’Abondance
Tomme d’Abondance of Abondance is een middelgrote bergkaas uit de regio Haute Savoie in de Rhône-Alpen. Eeuwenlang is deze diepe gouden kaas gemaakt in bergchalets, vlakbij de grens tussen Frankrijk en Zwitserland. Het wordt uitsluitend gemaakt van ongepasteuriseerde melk geproduceerd door het vee van Abondance. Sinds 1990 geniet de kaas van de prestigieuze AOC-benaming. De handgemaakt, wielvormige kaas, is gemaakt met behulp van traditionele methoden alleen in het geografische gebied gespecificeerd door AOC / PDO-label.
Het heeft een sterke geur en een intens fruitige, boterachtige en hazelnootsmaak, met een evenwichtige zuurgraad en zoetheid, gevolgd door een aanhoudende nasmaak. Ontdek een geur van nootachtige vegetatie terwijl je de kaas snijdt. Onthoud echter dat de korst, inclusief de grijze laag eronder, moet worden verwijderd voordat u gaat eten. Stevig maar soepel en licht korrelig, de textuur van de ivoor-gele paté is romig en fluweelachtig. De schil is glad met een barnsteenkleurige kleur die merktekens op canvas vertoont. De affinage duurt minstens 100 dagen, dus alle subtiele aroma’s worden gerealiseerd.
Combineer met Cotes du Rhône, Gigondas, of een mooie rijpe Chateauneuf du pape.
-
Tomme de Savoie 45%
2,70 Toevoegen aan winkelwagen -
Torta del Casar D.O.P.
De bekende Spaanse lepelkaas ( heerlijk romige schapenkaas die je met de lepel uit de kaas eet .Kapje van de kaas los snijden en lepelen maar heerlijk met een glas gekoelde oude witte port.Gewicht ca. 500gr -
Tuma Dla Paja
3,65 Lees meer -
Vacherin Fribourgeois
3,59 Toevoegen aan winkelwagen -
Valencia amandelen
2,85/per 100 gram Toevoegen aan winkelwagen -
Valpolicella Ripasso Superiore 2015 – La Dama
19,95/per fles Lees meer