Winkel
-
Serra da Estrela DOP 600 g
Serra da Estrela (Queijo Serra da Estrela) is de koning van Portugese kaas en is al eeuwenlang gemaakt door herders in de bergen van Serra da Estrela in de regio Beira. De kaas is volledig met de hand gemaakt, in de letterlijke betekenis van het woord, aangezien de wrongel met de hand wordt gebroken en niet wordt gesneden met een werktuig zoals gewoonlijk het geval is. Serra da Estrela is zo zacht dat het bijna smeerbaar is. Het heeft een rijke, geparfumeerde intensiteit als resultaat van het buitengewone weiden, en het zoete, lichtjes gebrande koffiekarakter van de schapenmelk komt door op de afwerking. De affinage duurt 30 tot 40 dagen.
In Combinatie met een glas oude witte port is dit een prachtig Portugees dessert!!!
-
Serra de Estrela – Du Chef 500 gram
17,95/per stuk Lees verder -
Simonsig Estate – Cabernet-Sauvignon / Shiraz
10,25 Toevoegen aan winkelwagen -
Simonsig Estate – Chardonnay
14,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Simonsig Estate – Chenin Blanc
10,25 Toevoegen aan winkelwagen -
Simonsig Estate – Frans Malan Reserve
27,95 Lees verder -
Simonsig Estate – Pinotage
13,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Simonsig Estate – The GSM
13,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Simonsig Estate – Tiara
24,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Simonsig Redhill Pinotage
28,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Solaris 2018
14,95/Per fles Lees verder -
Soumaintrain Affine 200 g
6,95 Toevoegen aan winkelwagen -
Stephanie et Luc Baudet – Art
37,50/Per fles Lees verder -
Stinking Bishop
5,70 Lees verder -
Stinking Bishop
Stinking Bishop is een volle, gepasteuriseerde koemelk zachte kaas gemaakt door Charles Martell & Son sinds 1972 op hun Laurel Farm in Dymock, Engeland. Melk van zeldzaam Gloucester-vee wordt gebruikt om de kaas te produceren hoewel soms hun melk wordt gemengd met de melk van Fresian vee.
Gemaakt met vegetarisch stremsel, deze kaas is ook geschikt voor vegetariërs. De korst wordt gewassen, in een alcoholische drank gemaakt met de lokale variëteit van Stinking Bishop-peer, die de kaas zijn naam geeft. De alcoholische wassing geeft de kaas zijn kenmerkende scherpe aroma en bruine / roze korstkleur. Als gevolg van de natuurlijke korst verschijnen er van tijd tot tijd veranderlijke tinten schimmelvlekken op de kaas.
Deze unieke kaas dateert zijn geschiedenis aan de cisterciënzerorde van monniken. Om de traditie van monastieke kazen bij te houden, is Stinking Bishop ook gerijpt in vochtige grotachtige omstandigheden
-
Stolwijker boerenkaas oud
10,78/500gr Toevoegen aan winkelwagen